Good night

Åh vad gott det var med sallad. Åt så mycket att jag mådde illa haha. Vi tittade på veckans avsnitt av Kniven mot strupen till maten och nu ser vi på Lyxfällan och ska krypa ner under täcket. God natt ♥


MUMS!


Food and snacks


Ja som ni säkert har märkt så älskar jag mat och annat gotte (gotte är mitt och Christians ord för chips/godis osv..) så att så här glad blir jag när han säger att han ska åka och köpa tillbehöver för att göra sallad och lite gotte :D

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering. När jag kom hem så letade jag fram mitt slut betyg och skrev äntligen klart mitt cv, så nu blir det jobb sökning. Bytte även mail adress överallt och det tog tid. Facebook, nelly, hm, västtrafik och många fler ställen. Gick dock inte på bloggen men skickade ett mail om mitt problem så hoppas jag får svar snart. Pappa körde mig precis till Christian också. Som jag skrev innan så brukar vi sova hos honom under helgen och det ska vi även denna helg så jag tog med kläder och saker för helgen också.





Haha som ni kan se så blev det en del och det är bara för en helg, men behöver ju valmöjligheter ;) Vid 21.00 på tv3 kommer Lyxfällan, det ska jag se på. Tills de får vi se vad jag hittar på. Kram ♥

Jumpsuit

Var inne och kikade lite på HMs hem sida och hittade denna vackra. För ynkla 129kr!! Eftersom att jag inte är 18 så kan jag inte betala via internet så om jag ska beställa hem den behöver jag betala postförskott och porto och det blir nästan mer än själva jumpsuiten. Riktigt synd..

Lovely day

Sitter i skolan nu och har foto. Tråkig lektion. Äcklig mat i skolan idag så jag är vrål hungrig :( och när foton är slut ska jag vänta hela 40min på bussen, lovely day. En dag kvar sen är det helg iallafall, efterlängtat. Imorgon eller på lördag morgon så ska jag göra mina helg sysslor, alltså raka mig, använda hårinpackning, kräm som gör håret mjukt, värme skydd, silkes droppar, schampo så klart, fila fötterna, kräm till fötterna, naglack på tå och finger naglar, duschkräm så klart, ansiktsskrubb, ansiktskräm, bodylotion, bus och ja, jag tror det var allt haha. Älskar de. Eftersom Christian bor i lägenhet och inte har begränsat med varmvatten och vi nästan alltid sover hos honom på helgerna så brukar jag göra mina helgsysslor där. Då blir det antigen en lång dusch eller långt bad, underbart är de! Åh nu blev helgen ännu mer efterlängtad.

A secret

Har börjat få ett nytt beroende, nämligen energidricka. Lejla har varit beroende i år och jag har aldrig förstått mig på henne. Visst det har alltid gått att dricka men har aldrig kännt VILL HA som jag gör nu. Det blir ju inte bättre av att man kan få dom riktigt billigt i mat affären jag går förbi till och från skolan varje dag. Now you know.


Brukar inte köpa sån stor, blev nog lite förvirrad i affären ;)

31/3-11

God morgon ♥
Sovit gott? Det har jag men är väääldigt trött. Ska gå emot bussen om ca 35min och åka till skolan. Kort dag idag, slutar 13.40 men måste dock vänta på bussen i 40min :( Nu ska jag fixa mig helt klar. See you later.


Tände mitt nya ljus igår kväll, mys!


Kände att jag absolut ville ha på mig dessa skorna, den väskan och den sjalen idag, och de får det blir! Kanske lägger upp dagens outfit idag?

Bed time

God kväll ♥
Är hemma från boxningen nu och fått i mig lite näring. Har även hunnit duscha och smörjt in mig i brun utan sol, dock bara en väldigt ljus färg men ser lite vår fräscht ut. Ska lägga mig nu med godis påsen som jag köpte och titta på Världebs bästa hotel som jag missade i måndags. Om jag inte är allt för trött när det är slut kanske jag ser på något avsnitt av Halv åtta hos mig också, missat de hela veckan.




Haha det är faktiskt lite mer än det ser ut som, men ändå inte för mycket :D och ja, jag har enformig smak. God natt!!

I want candy

Hemma nu och har ätit en jätte god middag. Har även testat kläder för lite varmare dagar. Lång eller kort byxdress, nylon, kavaj, klackar och massa smycken, hur snyggt låter inte de??? Kommer ha på mig de inom snar framtid ;) Har tyvär gått och blivit VÄÄÄÄLDIGT godis sugen också. Oftast är det chips som gäller men nu behöver jag godis! Tyvär går jag förbi Godislagret när jag går till boxning, känns som det kommer bli ett stopp där. Ska ju träna om en liten stund också så att så farligt hade inte varit. Kommer nog hem runt åtta, blir en snabb dusch då och sen läggdags plus ett inlägg kommer nog upp. Ha en fin eftermiddag ♥


Spänner mig och taggar inför boxningen ;)

Lip Volume

Nu kommer före och efter bilder på mina läppar. Jag tyckte inte det gav sånt resultat som jag ville. Resultatet som ni ser nedanför är när jag har tagit på den tre/fyra gånger. Det funkar för stunden men inte långvarigt.


FÖRE


EFTER

Finns att köpa på stylebytyra för ett super bra pris, bara 49kr!!!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

GINA JEANS

Tänkte tipsa er om ett par jeans från Gina Tricot. Jag hittade dem på hemsidan och i måndags tänkte jag köpa dom, dock fanns dem inte i Gina Tricot på Oden :( Men jag ska till Göteborg på lördag, tänkte smita in på Gina och se ifall dem finns där.



Jeansen heter Sophie jeans och kostar 299kr.

30/3-11

God morgon!
Ska snart springa ner till bussen, tänkte bara lägga upp ett litet inlägg först. Skola idag till 15.15 och sedan vid 18.00 är det boxning, härligt! Det är så kul, är jätte glad att jag har hittat en sport som passar mig bra och som jag tycker om. Senare idag tänkte jag lägga upp före och efter bilder med de nya lip volume trots att jag inte fick mycket resultat.
Ha en bra dag!

Sofias änglar, DH & chips

Äntligen har mitt Lip Volume från stylebytyra kommit, efter en vecka!! Bättre sent än aldrig. Kletade på lite runt 19.35 kanske och tog lite till ca 20.00, än så länge ser jag bara jätte jätte lite skillnad :( men hoppas dom blir större strax.
Just nu sitter jag och tittar på Sofias änglar hemma hos Christian. En påse chips får det bli också, dock bara en liten. Eller ah, 200gram ;) Ska snart lägga mig också. Ha en fin kväll.

HOME

Nu är jag äntligen hemma och har fått mat i magen. Idag blev det pannkakor som mina duktiga små syskon har gjort med sirap på, gott! Ska bara ta det lungt framför Desperate Housewives en stund, små plocka i rummet lite tills pappa kommer hem och kör mig till Christian. Ikväll är det nya avsnitt av Desperate Housewives, ska bli spännade, som vanligt. 21.00 på kanal 5, missa inte!





Som jag sa igår så hittade jag något på Åhléns igår, nämligen detta ljuset. Har verkligen saknat att ha ett ljus brevid sängen. Har en ljusslinga precis ovanför de lilla bordet som de nya ljuset står på men för att släcka ut de ljusen när jag har lagt mig måste jag ju gå upp ur min goa säng ;) Har ingenaning varför sista bilden blev åt fel håll, den är inte de när jag ser den i datorn. Ni får vrida på skärmen eller huvudet istället ;)

I skolan

Sitter i skolan nu, svenskan är precis slut. Jag har fixat lite med designen nu på morgonen. Den är långt ifrån hur jag vill ha den men den är bättre än så det var iallafall så denna duger ett tag! Halv lång dag idag, slutar 15.15 men ska försöka smita iväg fem minuter innan så att jag hinner med 15.19 bussen hem.


Äpple till mellis!

29/3-11

God morgon!
Mörkt det är ute idag? Brukar vara ljusare vid denna tiden.. Termometen visar 3-4 grader och regn, men jag hoppas på sol. Nu när jag såg att det ska bli regn så fick jag ännu mer problem med att hitta kläder tills idag. Sminket är iallafall på, frukosten i magen så nu går jag och pussar på min älskling lite innan jag ska fixa håret och ta på mig kläder. Ha en bra dag!


Frukost!

Träning!

Skoldagen var helt okej. Under tiden jag och Amanda väntade på våra bussar så gick vi in på Åhlens och kikade lite vilket slutade med att Amanda gjorde sönder två muggar och jag hittade det som jag sökte. Ska gå tillbaka imorgon på lunch rasten och köpa de, bild kommer självklart!
Om ca 10min tar jag på mig mina älskade EasyTone och går till boxningen, har längtat så, även senast var i onsdags haha. Ha det bra så länge!

Tränings outfit ;)


Nytt försök

Nu ska jag göra ett nytt försök till att börja blogga. Ska försöka lägga upp några inlägg om dagen, det borde gå bra eftersom jag har tillgång till internet hela dagarna och mina klasskompisar Amanda och Rebecca också bloggar så då kan vi påminna varandra och ge varandra inspiration. Wish me luck!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0