Byxor till shorts

Igår tittade jag i min gaderob hemma och blev väldigt sugen på att göra ett par shorts. Jag tog fram ett par byxor som jag aldrig har eller kommer använda och klippte av dem till shorts. Det var inte svårare än så!



Undvik hur ojämna de är ;) De är bara upvikta och tog bilderna när jag bara testade dem så ska självklart fixa till de när jag ska använda dem.

Hade velat att fickorna var lite längre så att det stack ut och även att de var högre i midjan men dem får duga.

Solarium

Har lunch om ca 15min. Då ska jag, Rebecca och Amanda till åhlens och köpa nylon strumpbyxor och sedan lägger vi oss i solariumet en liten stund. Rebecca visste något jätte billigt ställe, och lite färg är ju aldrig fel ;)

12/4-11

Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår. Gick iväg till boxningen vid sex, gjorde det vanliga där plus att jag var uppe i ringen och slogs med Emma, riktigt kul! Gick hem och åt, duscha och sen var det läggdags. Hade en riktig helvetes natt! Som jag skrev igår så tål jag inte pollen. Kunde inte andas med näsan under hela natten, vaknade flera gånger av de. När jag sen skulle gå upp så var jag såååå trött. Är ännu tröttare nu, känns som att det kommer bli en jobbig dag.

Tur iallafall att jag har fina naglar ;) Ska visa bättre bild sen och vad naglacket heter.

Pollen

Nu märks det att våren är här och sommarn är påväg, jag har nyst som en toke hela dagen. Fick leta fram mina pollen tabletter och nässpray och spruta lite spray.

Vid sex ska jag på träning som vanligt på måndagar, blir en härlig promenad dit i denna sol värmen!

Naglack

Blev mini shopping på rasten. Amanda köpte ett par byxor och jag köpte ett naglack, ett baslack och ett topplack. Alla kommer från Depend och jag fick bara betala 50kr för alla tre! Super bra.



Visar resultat senare.

Min gaderob

Igår så fixade jag i mina gaderober, har verkligen för lite plats för mina kläder och skor. Tog bilder, det som ni ser är inte ens allt jag har. En hel del låg i tvätten, lite är hos Christian, jackor och skor har jag i hallen och en annan gaderob. Ni förstår? Vill ha allt på samma ställe men det får tyvär inte plats.



11/4-11

God morgon. Sitter i skolan nu och har bild och form. Tänkte slappa denna lektionen och jobba imorgon ;) Är säker på att jag kommer bli klar imorgon så det är lugnt. Mådde jätte illa innan jag gick till skolan. Ingenaning om varför men tänkte iallafall försöka gå till skolan. Illa måendet är över nu så det var bra att jag försökte. Man ska alltid ge allt en chans, glöm inte de.

Vår/sommar

Har hållt på hela kvällen med att fixa i mina gaderober. Kände att det var dags att ta fram vår/sommar kläderna och lägga undan en del av vinter kläderna. Har även hunnit duscha, raka benen osv. Känns skönt, förra veckan ryktades de om att det bara var halv dag imorgon, jag håller tummarna ;)

Tänkte lägga upp bilder imorgon som jag har tagit i min gaderob, hade ni gillat de?

Nu ska jag lägga mig framför Desperate Housewives och sova, sov gott ♥

Grillning

Vilken härlig dag det har varit. Började med slapp hos C, sen gick vi hem till mig. Där slappa vi ännu mer och sen bled det grillning. Efter maten så la vi oss i sängen och mös lite, C somnade och jag bara låg där och gossa. Han har tyvär gått hem nu, han hade massa saker att fixa imorgon bitti och även nu ikväll sp blev lättast för honom så. Jag kunde självklart gått med honom hem men ville sova hemma inatt. Om ca en timma kommer Världens bästa hotell, som jag har längtat!


Christian


William


C och jag.


C ♥

Style By Tyra

Skickade precis efter denna ear cuff.



Ville egentligen ha en lite "större" men är man bara en student så får man begränsa sig lite ;)
Denna som jag beställde heter Ear Cuff Diamant, kommer ifrån StyleByTyra och kostade bara 39kr.

Skriver ni in koden FF1104 så får ni de fraktfritt, erbjudandet gäller bara denna helgen.

Bilder

Bilder som inte har kommit upp i bloggen från veckan.




Min, Rebecca, Olivia, Jonatan och Alice bil.


Rebecca på scen.


Jag, Amanda och Rebecca på föreläsning tror jag det var...


Jag tittade på Glamourama.




Frukost hos mormor.

10/4-11

God morgon, vilket underbart väder vi har fått idag!!! Jag har blogg förbud på morgonen, C vaknar när jag skriver på datorn, men nu har han vaknat så nu kan jag blogga. Med detta fina vädret kan jag inte sitta inne hela dagen. Tror att de skulle bli grillning hemma, kanske går hem tills dess. Får se helt enkelt ;)

Lilla Maja

Min moster hade två hundar men efter att båda dog (dom var gamla båda två, ca 15år) så skaffade hon en ny lite vovve, en liten Maja. Jag är helt såld!!! Hon är så otroligt söt. Ville helst ta med henne hem och mysa ;)





Fick ingen bra bild på henne, och hon är inte lika stor som det ser ut som på bilderna. Hon väger fem kilo tror jag att det var, en engelsk staff.


Tog denna bilden från moster facebook, ser ni hur gullig hon är? Är kär!!!

Hos C ♡

Nu är jag hemma hos Christian. Hemma så beställde vi hemkörning, blev kebabrulle för min och Lindas del och pizza för pappa och Christian. Efter de gick jag och C till boström, det blev rätt tungt att bära så vi tog bussen till Göta, det är ju trots allt en bit. Resten av kvällen ska vi bara mysa, äta gotte och titta på film ;) Vad ska ni hitta på idag? Eller vad har ni gjort?






9/4-11

Är hemma nu, känner mig konstigt nog mer motiverad att blogga nu när jag är hemma och inte har något planerat att göra haha. Skulle ha tjej kväll hos Julia men blev tyvär inte så.. Så tänkte istället bara ta en slapp dag hemma idag, gå till Christian sen eller om han kommer hit. Tre dagar sen ni jag träffa min sötis ;) men idag är han med en kompis så vi ses nog inte förens ikväll, men imorgon ska vi ha en hel dag ♥

Lägger upp ett inlägg sen vad jag har gjort på dagarna som jag knappt har bloggat på.

8/4-11

God morgon. Vet inte hur jag ska göra med bloggandet, känner inte att jag har så mycket tid över till bloggen. Men ska försöka ett tag till ;)

Sitter hemma hos mormor nu. Hon, jag och Bianca ska strax ut och efter de ska jag nog till moster ett tag. Kom hit igår på kvällen. Då umgicks vi bara och tog de lugnt. Vad ska ni göra idag?




Jag och Bianca ♥

Magtröjor

Jag tycker det är såååå fint med magtröjor, älskar verkligen de. Här kommer några magtröjor ifrån hm.


149kr.


Detta finns i fler olika färger och det kostar 69.50kr.


Denna finns i svart också, den kostar 129kr.

7/4-11

God morgon, sovit gott? Det har jag men drömde massa konstiga drömmar hela natten.. Sitter iallafall på inneovatum nu och väntar på att föreläsningen ska börja. Slutar runt tre idag, hoppas att jag hinner med 15.19 bussen hem. När jag kommer hem ska jag packa, äta, kanske ta det lite lugnt innan jag åker ner till Göteborg och träffar bland annat min älskade mamma och lillasyster ♥ Kommer säkert träffa mormor, moster, mikael + alla kusiner också.

Orkade inte fixa mig idag så lånade en kofta av Christian och flätade håret ;)

Något väldigt dålig med min cam på datorn är att om det är mörkt i rummet jag är i så lyser den upp så mycket att bilderna blir helt vita.. Så ni får nöja er med en bild på min frukost ;)

Inga mer

Blir inga mer inlägg idag, är så trött och slut att det enda jag vill är att sova. Tog precis ett bad med hjärtat för att bli lite lugn, det behövdes. God natt alla ♥


Haha, nybadad och duschad..

Tuff dag

Det har varit en tuff dag minst sagt.. På lunch rasten power walka vi till Amanda och tillbaka, det tog sammanlagt cirka en timma. Sen varit på två ärenden där jag fick vänta 40min på båda. Dom har stäng av vägen vid mig helt nu, kan inte vara badgirl mer. Fick ta den andra jobbiga vägen. McDonlas till middag hemma iallafall, det är inget att gnälla över. Och eftersom vägen är så jobbig så kommer jag att sova mer hos Christian, då slipper jag gå upp tidigare så jag gick till honom efter maten och 20 minuters slapp. Tar mellan 20-30 minuter att gå till honom så även träning då. Bra eftersom att jag missade boxningen idag. Var inte hemma och hade ätit förens 17.50 tror jag det var och träningen börjar 18.00 så det gick inte. Får jämnt håll också, tänkt då om jag inte ens hade hunnit smälta maten.

Min helg börjar tidigare denna veckan, tar helg redan imorgon. Efter skolan imorgon ska jag bara hem och äta och packa sedan åker jag till Göteborg och spenderar två-tre dagar där med min älskade familj ♥ ska bli underbart faktiskt.

Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Det tar på krafterna att hålla igång mellan 05.50 till 20.30.. Ska också slänga upp alla inlägg som jag har velat under dagen.




Skulle egentligen ta kort på maten innan den låg i magen men var så hungrig att jag glömde de ;)

Saab museum

Har inte haft tid till att blogga, tänkte göra de när vi åt lunch hos Amanda men vi han bara power walka dit, äta snabbt och sen power walka tillbaka. Bra med träning iallafall. Om några minuter ska jag ta bussen in till torget och sen vidare till Edet för att gå till läkarn och sånt. Blir en jobbig dag idag. Hinner nog precis hem innan jag ska gå till träningen sen också, suck.. Men måste ju så. Kankse blir en dagens outfit idag också?

Bilder funkar inte att ladda upp med detta sega internettet -.-

6/4-11

God morgon. Sovit gott? Det har jag iallafall. Har fixat mig klart nu, även hunnit måla naglarna. Det var lite naglack som hade försvunnit så fick måla på igen. Idag ska vi vara på innevatum hela dagen = dålig uppdatering.. Så länge dem inte har trådlöst internet ;) Måste lära mig att mobilblogga! Ha en bra regning onsdag ♥

Dagens

Ska lägga mig och titta på mitt favorit program nu, Desperate Housewives. Jag och Christian kom precis på en jätte bra födelsedagspresent till mormor, ringde och berättade och hon blev lika glad som jag trodde, om inte ännu gladare. Här kommer lite bilder från idag.




Trötta tjejer ♥


Jag, Amanda och Rebecca inne i cleo.

God natt ♥

Kyckling sallad

Hur underbar pojkvän har jag inte? Han åkte och köpte kyckling, sallad osv så slängde vi ihop en sallad. Tror att det blev över också, isåfall tar jag med de som lunch imorgon eftersom vi inte ska vara i skolan, så pratade Amanda om att vi kunde äta hos henne istället. Blir det så Amanda? ;)


Hade inte lagt i majs och kyckling när bilden togs.

Ett tips, när ni gör kycklingsallad, tacokrydda kycklingen. Blir super gott!!!

Skopunkten

Tänkte tipsa er om ännu ett par skor. Dem här passar perfekt till vardags. Åh vill ha!!!


Dem kommer från skopunkten och kostar 299kr.

Just nu

Hej hej! Nu är jag hemma hos Christian. Hann bara vara hemma en snabbis innan jag åkte med pappa och Linda till edet och fixade massor. Eftersom Christian inte var hemma när jag var i Göta så gick jag till Alex en sväng, men nu är jag hemma hos Christian. Han duschar men borde vara klar snart, då får han fixa någon mat till mig ;) Undra om han är lika sugen på kycklingsallad som jag är??


Jag just nu.

Dagens outfit





Tröja - Gina Tricot
Jeans taits - Vila
Skor - Converse
Smycken - Gåvor, Tunisien, Wedins, haha har inte riktigt koll

I skolan

Sitter i skolan nu. Har design dagar nu som sagt, boooooring. Men får göra det bästa av situationen ;)



5/4-11

God morgon. Egentligen borde jag inte ligga i sängen igen, men är så sjukt trött :( Eftersom dem bygger om 45an till en motor väg så har dem stäng av vägen vid mig. Så för att komma till bussen måste jag gå 1-2km längre istället för två minuter som det brukar ta att ta sig till bussen. Hur irriterande är inte  de??? Igår var jag en badgirl och gick där man inte fick, är nog de idag också... Nej nu måste jag ta och gå upp igen, säger igen eftersom jag redan har varit uppe och sminkat mig men Christian hade värmt upp sängen så bra när jag var klar att jag kröp ner här ;)

Nytt i gaderoben

På rasten blev de mini shopping. Har länge velat ha någon ljus stickad tröja och idag hittade jag en, perfekt pris också!





Tröjan kostade 199kr
Den andra vad det nu heter kostade 79kr
Båda kom från Gina Tricot.

Glass

Nu är jag hemma och har ätit mat. Om en timma ska pappa köra mig till träningen, skönt ska det bli! Under träningen så kommer ett inlägg upp med det jag köpte idag. Ha det bra så länge.


Glass till efterrätt ;)

Nelly.com

Tänkte bara tipsa er om ett par skor som Amanda tipsade mig om haha. Jag har ett par liknade fast mina är svarta i mocka. Dem är sköna att gå i och jag är jätte nöjd med mina. Blev ändå väldigt sugen på dem här, beiga känns så vårfräscht.





Dem kommer från Nelly.com och kostar 449kr.

Rast

Har precis haft lunch rast, blev lite shopping också. Visar de senare självklart :) Vi håller på med en grupp uppgift och ska göra de resten av dagen därför blir det inte mycket bloggning. Men i rasten så kommer de upp ett inlägg igen.


Jag just nu.

4/4-11

God morgon. Sitter i skolan nu. Denna veckan ska vi ha något som heter Design dagarna, har fortfarande inte riktigt fattat vad det är men just nu sitter jag och 7 andra i ett klass rum.. Vet också att jag går längre dagar hela veckan, tråkigt. Men får hoppas att detta blir än rolig veckan ändå.

Bebisen

Tiden har bara flugit iväg. Har precis smörjt in mig med brun utan sol och under tiden den ska torka så plockar jag undan i mitt rum och förbreder inför imorgon. En lite rolig saker med mig är att jag HATAR att ha smutsigt och stökigt runt omkring mig, ändå är jag världsbäst på att stöka ner. Därför måste jag också plocka undan extra mycket. Tro nu inte att jag är sån som har jätte stökigt rum osv. Det är alltid städat eftersom även jag stökar ner mycket plockar jag undan mer. God natt iallafall.


Jag, Christian och bebisen ♥ gammal bild dock.

Världens bästa hotell

Dålig uppdatering idag också.. Har inte gjort något alls idag, bara slappat. Men det får man på söndagar ;) Just nu sitter jag och tittar på Världens bästa hotell, det är så bra! Delar plats med Desperate Housewives som mitt favoritprogram, haha. Började titta på en film för ca tre timmar sedan men somnade ett tag. Ska iallafall fortsätta se på den sen och efter de förbreda inför morgon dagen.


Två böcker jag fick av min fina mormor igår. Hon vet att jag tycker om att laga mat så hon köpte dem till mig. Ska bli kul att testa att laga mat från andra länder.

Mars månad

Varje månad så skriver jag upp i ett häfte allt jag har köpt den månaden. Jag sparar alltså alla kviton. Tyckte att jag hade köpt ovanligt lite denna månaden så gick in på min bank och skulle kolla ifall jag har missat något. Det hade jag tyvär inte. Men såg hur otroligt mycket onyttigheter jag har köpt. Det är sjukt. På måndag så slutar jag, eller iallafall minskar rejält..

Hemma

Nu är jag hemma! Har tre stora väskor att packa upp. Idag ska jag bara slappa, om vädret tillåter så ska jag ta en promenad men det verkar inte lovande. Tränade iallafall med lite hantlar hos Christian innan jag åkte därifrån. Kanske tränar lite med min träningsdvd sen också. Har varit dåligt med träning denna veckan så det behövs allt.


Christian i Tunisien i höstas. Ge oss lite sol i Sverige nu tack.

Candy shop

Som jag skrev tidigare så hitta vi en godis affär i stan igår. Den var ENORM. Har nog aldrig sett en sån stor godis affär förut. Dom hade verkligen allt. Det bästa var att dom hade snickers i lösvikt!!!! Helt otroligt!!! Nu menar jag inte sånna små snickers som brukar finnas i lösvikt utan stora 2-pack snickers som i vanliga fall kostar 10kr. Ska till Göteborg nästa helg igen, funderar på att åka dit då och bara köpa snickers ;) Jag var som ett barn på julafton kan jag lova. Vi köpte ca 2 kilo och det kostade 142kr. Hade vi köpte snickersen i vanlig affär hade bara dem gått på 50kr. Helt otroligt asså haha. Jag var säker på att snickersen hade gått ut ur datum att det var därför dem låg med i lösvikten men det hade dem inte.







Skulle tagit kort där de hade all lösvikt men kändes dumt att gå runt där inne och fota haha ;)

3/4-11

God morgon. Vaknade tidigt idag, redan vid halv nio. Men på söndagar tycker jag att det är helt okej att vakna tidigt eftersom det är skola dagen efter. Tänkte berätta lite om går dagen.
Vid 14.50 tog jag och Christian bussen ner till Göteborg. När vi kom dit så gick vi till Gina Tricot och skulle se ifall jeansen som jag vill ha fanns där. Dom fanns men den färgen jag tänkte ha var lite för mörk så jag ville ha den ljusare, den fanns också men inte i min stolek!!! Tråkigt.. Vi tog iallafall en tröst fika, då välter Christian ut hela sin dricka, den går också sönder haha. Efter de så åkte vi till mormor. Där åt vi middag och glass till efterrätt. Länge sen jag träffade mormor så det var mysigt. Runt halv sex så åkte vi hem till Christians mamma där hans syster och hennes pojkvän också var. Vi satt och umgicks ett tag innan vi gick ut för att bowla. När vi kom till bowlingen så var alla banor upptagna så vi gick och spelade biljard istället. Kvart i åtta gick vi hem till hans mamma igen för att hämta lite saker och sen åkte vi in till stan. Vi såg en rätt stor godis affär vid stan, två hållplatser innan vi skulle av, men våran buss gick inte fören typ 45min så vi hoppa av där istället och gick upp köpte godis. Det är jag glad över!!! Ska berätta mer om de senare. Vi gick till bussen, fick vänta ett tag på bussen. Runt elva var vi hemma igen. Då läste jag bloggar och sedan la vi oss och sov. Det var min lördag. Vad gjorde ni igår?


Fikan

Nivea

Jag tänkte visa er vilka produkter jag använder dagligen för att tvätta bort mitt smink. Allt kommer i från Nivea.



Jag börjar alltid med att tvätta bort ögon sminket. Då använder jag mig av eye make-up remover (den längst till höger). Jag tar en bomullspad och blöter ner de, pressar ut vattnet och sprutar på lite av eye make-up remover. Det är det enda sättet som jag kan få bort ögon smink. Hatar att få vatten i ögonen så denna är perfekt för mig!

Efter de så blöter jag ner ansiktet och sedan tar en klick av cleansing milk (den i mitten) i handen och sen smetar ut i ansiktet. Sköjer sedan av de med vatten. Den är mild och torkar inte ut så mycket som många andra ansiktstvättar gör.

Sist så tar jag en bomullpad och sprutar på soothing toner (längst åt vänster) som alltså är ansiktsvatten. Jag bara drar paden över ansiktet.

Alla produkter som jag använder för ansiktet är för torr hy. Produkterna finns att köpa i Kicks, Åhléns och nästan vilken mat affär som helst. Prister brukar ligga runt 50-70kr tror jag.

Dålig uppdatering

Förlåt men idag blir det dålig uppdatering. Har fixat mig ändå till nu. Väntar på att mina naglar ska torka så ska jag ta på mig kläder, smycken och göra något med håret. 14.50 åker jag och Chrisitan till Göteborg. Ska först kolla efter jeansen sen åker vi till mormor en sväng och efter de till Christians mamma. Kommer upp ett tidsinställt inlägg vid sex men utöver de blir det nog ingen mer bloggning idag. Ha en fin lördag ♥

2/4-11

God morgon ♥ Hade en jätte mysig kväll igår. Vi åt got thai mat, guagemole med morötter och gurka och drack cola. En perfekt fredag. Rebeccas mamma körde mig till bussen runt elva och sedan åkte jag hem till Christian. När jag kom dit var jag så trött så jag tvättade bara bort sminket och sen la vi oss och sov. Vaknade runt tio idag men har varit upptagen med att läsa bloggar osv. Christian blev precis klar i duschen så nu är det min tur.

At Amandas place

Nu har jag och Rebecca kommit hem till Amanda ♥ Vi köpte med oss thai mat på vägen och förut på lunch rasten så köpte vi avokado, gräddfil och morötter så senare blir det guagamole. Super mys! Ska även titta på film, vet inte om det blir Mean girls 2, Taken eller Black Swan. Återstår och se, uppdaterar er om vilken film det blev senare ;) Har en bra fredag.



Bråttom

Har bråttom att fixa klart tills jag tar bussen till Trollhättan och spenderar kvällen med Amanda och Rebecca ♥ Skriver när jag är hos Amanda sen.

Stackars Rebecca.

Som jag skrev innan så hade vi formgivning förut oc Rebecca höll på med tovning. Rätt svårt att förklara med text vad det är men man har en skummgummi bit, ull och en nål så trycker man nålen genom skummgummit så tyget sätts ihop typ (världens sämsta förklaring). Rebecca råkar trycka nålen i fingret så den sitter en rätt stor bit igenom fingret. Hon fick panik och började skrika, jag trodde först att hon bara stack sig men när jag ser att nålen sitter igenom hennes hud får jag också panik, så vi sitter där och skriker sen tar jag fram läkarn inom mig och tar tag i hennes tumme och snabbt rycker ut nålen, klappar lite på henne och ser sen att hon började blöda så jag gick och hämtade spritservetter och plåster, tvättar av tummen och plåstrar om henne. Hon klara sig bra men det var otäckt.


Stackars Rebecca ♥

118 800

Jag testade 118 800 nya tjänst, man skickar in en bild på sig själv och så svarar dem vilken kändis man är lik. Jag skickade in den här bilden:



Och jag fick svaret:
Tjena snygging - du är på pricken lik den gamla ryska supermodellen Paulina Porizkova - det är nästan läskigt så lika ni är., Kramar 118800

Och så här ser Paulina Porizkova ut:







Och nu skickade jag en gång till haha, då skickade jag denna bilden:



Och fick detta svaret:
ojojoj vilken pudding du var - en härlig mix mellan Megan Fox och Blondinbella - med andra ord kanonsnygg. Kramar 118800

Och för er som inte vet hur dem ser ut så ser dem ut såhär:

Megan Fox:






Blondinbella:




Jag skickade sms två gånger. Om du vill göra de så ska du skicka ett mms med en bild på dig själv. I smset ska du skriva: Vilken kändis är jag lik? Till nummer: 118800
Ett sms kostar 20kr.


In school

Blogg.se har inte funkar nu på morgonen, därför ingen uppdatering. Har iallafall formgivning nu, vi har fått en ny uppgift som heter Inredningsuppgiften. Än så länge så verkar den jätte kul! Snart har vi lunch, idag ska vi få hamburgare. Efter de grafiskillustration och sen är det helg :D men först vänta på bussen i 40 jobbiga minuter.... Runt fem ska jag åka tillbaka till Trollhättan för att ha film kväll men Amanda och Rebecca, ska bli mysigt!


Dagens mellis.

1/4-11

God morgon. Det är redan första april, tiden går snabbt. Igår så ställde jag klockan en kvart tidigare än jag brukar gå upp, vet inte varför. Så när jag vaknade imorse så låg jag och drog mig i ca fem minuter och sen gick jag upp och fixade mig. Så nu är jag redan klar men bussen går om 50min haha, skönt ändå nu kan jag ta det lite lugnt. Är inte helt klar än, ska packa och lite andra små saker. Hoppas att ni har sovit gott ♥

RSS 2.0